Endoskopie Praha

Objednejte se na vyšetření v Praze

Endoskopie je společný název pro vyšetřovací metody, využívající speciální ohebný optický přístroj (endoskop), který je zaváděn do tělesných dutin odkud přenáší jejich obraz na externí zobrazovací jednotku – monitor, případně na záznamové zařízení

Endoskopicky lze vyšetřovat řadu orgánů a orgánových systémů
  • trávicí (gastrointestinální) trakt – GIT
  • močové cesty
  • pohlavní orgány
  • dýchací cesty
  • nos a krk
Endoskopie a videoendoskopie

Endoskopické metody v gastroenterologii reprezentují velmi důležité vyšetřovací techniky nutné k ověření stavu vyšetřovaných orgánů a stanovení dalšího léčebného postupu. Na endoskopickém pracovišti Remedis používáme k vyšetřování nejmodernějších videoendoskopů poslední generace firmy Fujinon. U těchto přístrojů je obraz snímán pomocí čipu s vysokým rozlišením a následně digitálně přenášen jako videosignál na velkou obrazovku, kde je průběžně sledován a vyhodnocován vyšetřujícím lékařem.

Poskytovaná péče

Kapslová endoskopie – vyšetření kolonoskopickou kapslí

Kapslová endoskopie – vyšetření kolonoskopickou kapslí

Nově je k dispozici i alternativa k endoskopickým vyšetřením, a to vyšetření tlustého střeva endoskopickou kapslí (kolonoskopickou kapslí). Toto vyšetření je zcela bezbolestné, prakticky neinvazivní a pro pacienta velmi komfortní.

Inhalační analgezie

Inhalační analgezie

Pro větší pohodlí a komfort během endoskopických a proktologických vyšetření nabízíme našim klientům vysoce účinný prostředek na omezení bolesti – směs oxidu dusíku a kyslíku.

Gastroskopie

Gastroskopie

Esofagogastroduodenoskopie je endoskopické vyšetření jícnu, žaludku a dvanáctníku.

ELUXEO

ELUXEO

Remedis s.r.o. jako první pracoviště v Praze disponuje novým zoomovacím endoskopickým systémem ELUXEO firmy Fujifilm, který představuje nejmodernější generaci endoskopických přístrojů.

Adresa a sídlo:

Remedis s.r.o.
Táborská 325/57
140 00 Praha 4

Objednávky a informace:

ordinace@remedis.cz
+420 226 216 200

Ordinační doba

Pondělí: 8:00 - 18:00
Úterý: 8:00 - 18:00
Středa: 8:00 - 18:00
Čtvrtek: 8:00 - 18:00
Pátek:

8:00 - 18:00